Avís legal i Crèdits

Avís legal

Titularitat del web

Els hereus d’Anton Català Gomis, són els titulars del web catalagomis.cat i el posen a disposició dels usuaris per difondre l’obra de l’artista Anton Català Gomis (1911-1970).

 

 

Propietat intel•lectual dels textos i de les imatges

Els hereus d’Anton Català Gomis, en tant que propietaris d’aquest lloc web, permeten la reproducció dels textos sempre que no s’indiqui el contrari i que se n’esmenti expressament la font i la URL: “Web d’Anton Català Gomis, www.catalagomis.cat”, i l’autoria si hi consta.

Els hereus d’Anton Català Gomis permeten també la reproducció de les imatges d’aquest web, sempre que no s’indiqui el contrari, que se’n respecti la integritat i que se n’esmenti expressament la font i la URL: “Web d’Anton Català Gomis, www.catalagomis.cat”, i l’autoria fotogràfica si hi consta, en els termes i les condicions d’una llicència Creative Commons CC BYNC-SA 3.0.0.

És possible que en algunes fotografies hi apareguin, no expressament, algunes obres o elements patrimonials que estan protegits per drets d’autor, o per drets de reproducció d’altres propietaris de copyright. En aquests casos, en queda prohibida la reproducció total o parcial. Els hereus d’Anton Català Gomis no son responsables de l’ús que facin tercers d’aquest material.

Els hereus d’Anton Català Gomis només es fan responsables de la informació continguda en aquest web, i no assumeixen cap responsabilitat per informacions de qualsevol mena continguda en altres webs no gestionats directament pels hereus d’Anton Català Gomis, als quals aquest web pugui remetre mitjançant enllaços. La finalitat dels enllaços que apareixen en aquest web és exclusivament informativa.

 

Ús del web

La responsabilitat de l’ús del web recau en l’usuari.

Els hereus d’Anton Català Gomis volen difondre l’obra de l’artista i per aquest motiu acceptaran qualsevol suggeriment mitjançant un correu electrònic a: info@catalagomis.cat.

Els hereus d’Anton Català Gomis es reserven la facultat d’efectuar en tot moment i sense necessitat d’avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en aquest web o en la seva configuració i presentació. Els hereus d’Anton Català Gomis no son responsables de les opinions aportades pels usuaris a través dels espais de participació que es posin a disposició.

 

Protecció de dades de caràcter personal

Al web no hi ha formularis a disposició dels usuaris, en els quals se sol•licitin dades personals.

Tot i això, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), totes les dades que ens envieu a través de correu electrònic a info@catalagomis.cat, quedaran incorporades en els fitxers automatitzats dels hereus d’Anton Català Gomis i seran tractades d’acord amb la legalitat vigent i en cap cas seran cedides a tercers, sense l’autorització expressa dels interessats.

En qualsevol moment, l’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i/o cancel•lació sobre les dades personals facilitades, adreçant-se a info@catalagomis.cat.

Crèdits

Direcció del projecte

Mireia Català i Agràs

Glòria Català i Agràs

Marta Català i Agràs

Josep M Rovira i Valls

 

Webmaster

Ideastudi de TGD Comunicació

mar@tgd.cat – Tel. 977613326

 

Textos

Mireia Català, Glòria Català, Daniel Ventura i Solé (Davensol), Josep M Rovira.

 

Revisió de textos

Núria Ventura

Teresa Guasch

 

Fotografies

Salvador Esparbé, Manel Giné, Familia Català

© GEDEON ZAZU

© Salvador Esparbé

© Manel Giné

Els hereus d’Anton Català Gomis agraeixen la col·laboració del Museu d’Història de Tarragona, l’Ajuntament de Valls, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, l’Ajuntament d’Alcover, Museu d’Alcover, Museu de Valls, Museu de la Vida Rural, Institut d’Estudis Vallencs, Arxiu Comarcal de l’Alt Camp, Parròquia del Lledó, Cultura i Paisatge, Francesc Català Cavallé, Jordi Agràs, Ester Magrinyà, Josep M Rovira, Josep M Vallès, Núria Ventura, Mar Calbet, Àngel Gassol, i a totes aquelles persones i entitats que ajuden a difondre l’obra de l’artista Anton Català Gomis.

A tothom, moltes gràcies!